VRIJWILLIGER WORDEN!

Tijdens Griendpop zijn vele vrijwilligers actief om er een geweldig festival van te maken! Wil jij ook Griendpop meemaken en meewerken aan een geweldige editie van Griendpop?
Meld je dan snel hieronder aan!

  • Op- en afbouw - Op donderdag 26 september starten we met de opbouw van de tent voor Griendpop. De verdere opbouw gaat door tot zaterdag 28 september einde middag. Op maandag 30 september starten we met de afbouw. Wil jij helpen om dit festival van de grond af op te bouwen? En ook weer met de grond gelijk te maken? Uiteraard ben je als vrijwilliger van harte welkom op het festival. Geef in het aanmeldformulier aan welke dagen je beschikbaar bent. 
  • Bar - Als vrijwilliger achter de bar heb je de beste plek in de festivaltent. Met goed zicht op het podium schenk je van begin tot eind de dranken voor de bezoekers en geniet je tegelijkertijd van de heerlijke sfeer van Griendpop! 
  • Entree - Je bent het eerste gezicht wat bezoekers zullen zien tijdens Griendpop. Je bent het visitekaartje van de organisatie én je checkt de entreekaarten van de bezoekers.
    Het is een feestje om alle festivalgangers te verwelkomen. En als iedereen binnen is dan sluit je gezellig aan bij de feestvreugde!
  • Tickets als besteld, maar liever een vrijwillige held? Geef dit even aan bij de aanmelding. We zorgen er dan voor dat je het ticketbedrag weer bij je in de knip komt.

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER